tirsdag den 17. marts 2015

ET GEMMEMAGASIN

Ja, min blog bliver altså lige brugt som udstillingsvindue, selvom jeg ikke tror det er gået nogens "have"-næse forbi, at det er sidste chance for køb af HAVEFOLKETS Forårsmagasin i dag. Vi genoptrykker ikke, og vi trykker ikke flere end dem, der bestiller og betaler i dag. Det koster en hund incl. fragt i Danmark, + 30 i Norden.

Desværre kommer der et "ikke" mere:Vi sender ikke til alle vores venner, samarbejdspartnere, gæsteskribenter mv. for det har vi ganske simpelthen ikke råd til. Vi glæder os til den dag, vi har, men det kræver mere volumen.

Men så er det også slut med "ikker".

Hvis du har lyst til at åbne bladet for at kunne se, hvad der er i vente, så kik med her.

Du køber magasinet her.

Som du ved, kan du gratis læse det på ISSUU efter påske. Tak til dig, der har købt det. Og tak til dig, der - om ikke andet - overvejer det. :-)

Der er i skrivende stund 10 timer til deadline. 

Og tilføjet d. 13/4 2015: 
Se hele magasinet gratis på ISSUU her: HAVEFOLKETS FORÅRSMAGASIN 2015

Og så kan jeg personligt hilse og sige, at selvom man kender det forfra og bagfra, så er det bare noget HELT andet at sidde med det i hånden. Siger det bare. ;-) 

1 kommentar:

  1. Let me first say that I am encouraged by the upward trend in swiss replica watches. When the Apple Watch was debuted, conservative voices from all around the world and omega replica watches the internet immediately decried smartwatches as a futile exercise that would fail and rolex replica that Apple was stupid for putting so much stock behind them. I do hope those people have learned their lesson, because while the smartwatch industry is still very much in its infancy, sales are good, products are getting better and better, and fake breitling people are certainly wearing Apple Watches, Android Wear watches, and tag heuer replica others which will herald in a new era of what the "watch" means to the mainstream consumer.

    SvarSlet

Læg rigtig gerne en kommentar, hvis du har lyst. Det er desværre ikke altid, ejg har kræfter til at svare hver enkelt, men jeg læser og genlæser dem ofte og glædes hver eneste gang!