torsdag den 21. august 2014

PC-NØRKLERIER OM EN REGNVEJRSHAVE

I øjeblikket gør det ikke så meget at det regner ind i mellem, for jeg sidder on & off og nørkler månedens indslag om Haven i Hune færdig og i denne måned er det lidt anderledes al den stund, at jeg selv var der oppe sammen med min mor for en uges tid siden. Jeg måtte simpelthen derop og ved selvsyn tage haven ind. Igen. For sidste år var jeg der jo sammen med min blomsterveninde og søster i ånden; Bine.Jeg har sådan ca. 400 billeder af samme have og jeg kan altså godt fortælle jer, at det er sådan noget som det her, der holder humøret oppe. At bladre rundt i ro og mag i billederne og svælge i detaljer og beskæringer og farver og stemninger. Og det gør overhovedet ikke noget at det også regnede da vi var der oppe. Det er magisk alligevel. Indlægget kommer i slutningen af måneden på det der magasin, I ved nok.

Bemærk i øvrigt lige at hegnet buer i baggrunden. Sådan er det med det hele, deroppe. Man bliver aldrig færdig med den have.1 kommentar:

  1. Thus, few people are choosing to take off their $10,000 Rolex in favor of a smartwatch, but people with a $100 cheap replica watches might. It takes a lot of passion, education, and culture (not to mention disposable income) to include luxury timepieces in your lifestyle. Just as the journey to discover your favorite luxury replica watches sale watches takes time, so does the opposite situation of deciding you no longer want hublot replica them. People who start to wear luxury replica watches tend to stay wearers for a very long time. And if they take off a omega replica watch, it isn't just to replace it with something lower-end. Only the opposite is normally true. With that said, there is the matter of volume to discuss.

    SvarSlet

Læg rigtig gerne en kommentar, hvis du har lyst. Det er desværre ikke altid, ejg har kræfter til at svare hver enkelt, men jeg læser og genlæser dem ofte og glædes hver eneste gang!