onsdag den 30. maj 2018

ÅBEN HAVE SØNDAG D. 10/6

Har du lyst til at besøge Den Helbredende Have og måske høre lidt om, hvordan den blev min "genoptræningscentral" efter en alvorlig ulykke for snart 8 år siden? Så stik forbi i Bagsværd Søndag d. 10/6 ml. 16-20. 


Jeg ved godt at de fleste andre åbne haver er ved at lukke, dér hen ad eftermiddagen, hvor min altså åbner. Jeg ved også, at du måske er træt efter en lang og dejlig dag med en masse havebesøg i Haveselskabets havefestival .. men, men, men. Dels er haven allermest magisk på dét tidspunkt, dels kan jeg bedst klare varmen og solen dér. Måske har du det lige sådan? 

Indrømmet: Ved at lægge åbningen på det tidspunkt, håber jeg også, at vi undgår mylder, så vi kan få en havesnak i ro og mag. 

 


GÅ BARE IND
Jeg sætter et flag og et skilt op ved vejen samt oppe på tagterrasssen, og du er velkommen mellem klokken 16-20. Du kan bare gå direkte ind, når du ankommer. Enten ligeud ad indkørslen gennem porten ved garagen, eller den anden vej via forhaven, sidehaven, grushaven og om til baghaven. Begge dele vil du. :) men give forskellige oplevelser.


LILLE GUIDET TUR
Hvis jeg får flere end et besøg ad gangen, vil jeg klokken ca. 18 gå en haverunde, hvor jeg dels guider i haven, dels fortæller om, hvordan jeg
i 2010 faldt netop her i haven og fik en meget alvorlig hjernerystelse, whiplash samt div. andre skader. Du vil især høre om, hvordan haven blev min redning, hvor "Center for hjerneskade" mv. måtte give op. På vej rundt i haven giver jeg tips om, hvad der har virket for mig, og selvfølgelig vil jeg svare på evt. spørgsmål, der opstår hen ad vejen, så godt jeg kan.Jeg skriver plantelister, og ellers kan du tjekke ud her, hvad der er muligt at se i haven (hvis det altså ikke er afblomstret i denne lyn-sommer). ;-)
LOPPEMARKED, PLANTE- + FRØSALG
Der vil også være et lillle haveloppemarked med yderst rimelige priser. Alt, hvad jeg sælger er haverelateret: Dims og dut, du ved: Pudebetræk, zinkkander, altankasser i jern, krukker, frø, brugte have- og plantebøger, havmagasiner - også udgåede eksemplarer fra min tid i HAVEFOLKET, planter, potter, river, skuffejern osv osv. Tag mønter med eller installér Mobilpay på din mobil.
HVOR OG HVAD?
Få adressen, mit mobilnummer og andre faktaoplysninger mv. på Haveselskabets hjemmeside via dette link.
Jeg har allerede sommerfugle i maven, og de flyver hver sin vej. Jeg siger det bare. Ja, jeg ved faktisk ikke, hvad jeg er gået ind til, der er jo skvalderkål og halvfærdige projekter her og dér, men sådan er de fleste haver jo. Og min egen udfordring er, at det SKAL være helbredende at arbejde og være i den - også - at forberede haven til du kommer på besøg.

Min have er i øvrigt giftfri og dyrket efter økologiske og bæredygtige principper. Den er med vilje beplantet med urter, jeg kan lide, men som også sommerfugle, bier og andre insekter kan lide.

Hvis du vil se flere fotos af haven, kan du kikke under "Stjernevrimmel" på Instagram.


I haven vil du også finde hjemmelavet limonade og kaffe/te og der er forskellige små områder i haven, hvor du kan sætte dig. Jeg går straks ud til dronningebuske, pæoner, hyldetræer og alle de andre yndigheder og fortæller dem, at de altså skal holde blomstringen ved lige frem til d. 10 juni.

Bedste havehilsner med ønsket om en god HAVEFESTIVAL til alle, der åbner deres have. Jeg glæder mig til at vise haven frem og til at vi ses.

Marianne

PS.

Hvis nu du ikke orker, og du alligevel har fået lyst til at besøge haven, så send mig bare en mail, så laver vi en aftale en anden dag.


Dato og tidspunkt: D. 10/6 2018 kl. 16-20
INSTAGRAM: TRYK HER
Adresse og kontaktoplysninger: TRYK HER
Plantelister: TRYK HER

2 kommentarer:

 1. Hej Marianne, jeg håber du får tilpas med besøgende, så du kan nå at tale med dine gæster og få en hyggelig eftermiddag/aften.
  Selv bor jeg desværre for langt væk.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen, ssøde Frk. Anemone.

   Ja, det håber jeg også. det er nu en smule nervepirrende, sådan at skulle holde åben have. At forsøge at ryste sig af alle de der forestillinger om hvad folk forventer.... Og så er der denne sommers særegne tempo. Som Ege Bech trøstede mig med: Vi må nok indstille os på, at dette haveår bliver meget anderledes end de andre år.

   Lige pt varsler de blæst og regn... Man ved jo snart ikke hvad man skal stille frem. sommerhatte elelr paraplyer. Men pyt. Må tage det som det kommer. Ligesom den danske sommer.... ;;-)))

   Slet

Læg rigtig gerne en kommentar, hvis du har lyst. Det er desværre ikke altid, ejg har kræfter til at svare hver enkelt, men jeg læser og genlæser dem ofte og glædes hver eneste gang!